Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Decizia de suspendare a lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a fost anulată

Marcel Ciolacu: Decizia de suspendare a lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a fost anulată

Decizia de suspendare din PSD a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost anulată, a anunţat, luni, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Decizia de suspendare a lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a fost anulată
23 Dec 2019   •   16:11

"Am anulat decizia de suspendare a domnului Robert Negoiţă. Din acest moment, decizia îi aparţine, dacă revine în partid şi va dori să candideze din partea PSD - cum a făcut-o şi data trecută, cu succes - pentru Sectorul 3", a arătat Ciolacu într-o declaraţie de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

El a menţionat că preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, şi-a dat demisia, locul său fiind luat de către Alfred Simonis, liderul deputaţilor social-democraţi.

"Am avut o demisie a preşedintelui organizaţiei Timiş, domnul Dobra, şi am votat un preşedinte interimar, până la conferinţa extraordinară, în persoana domnului Simonis, liderul de grup. De asemenea, am luat act de demisia domnului Simonis din preşedinte interimar de la TSD şi a fost numit interimar - urmând conferinţa de la tineret să aibă loc după congres - domnul Bogdan Cojocaru, fostul ministru al Comunicaţiilor, actualmente deputat de Iaşi", a spus Ciolacu.

În 3 iulie, Robert Negoiţă a fost suspendat din Partidul Social Democrat pentru o perioadă de şase luni, în baza unei decizii adoptate Comitetul Executiv al PSD. Surse din cadrul partidului declarau pentru AGERPRES că decizia a fost luată ca urmare a "atacurilor repetate" pe care Negoiţă le-ar fi avut la adresa liderilor PSD. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close