Antena 3 Actualitate Marcel Ciolacu, despre reluarea activității în biserici: "Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă!"

Marcel Ciolacu, despre reluarea activității în biserici: "Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă!"

16 Iun 2020   •   16:16
Marcel Ciolacu, despre reluarea activității în biserici: "Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă!"
Sursa foto: Hepta

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție după ce a apărut informația că, în cadrul ședinței Comitetului Național pentru Situații de Urgență, s-ar fi decis ca slujbele să fie reluate în lăcașurile de cult.

"Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-și exprime liber credința, să meargă să aprindă o lumânare și să asculte slujba!

În final, totuși, au înțeles că pentru PSD nu există jumătăți de măsură! Am spus că nu vom accepta rămanerea închisă a bisericilor, dar nici a spitalelor! Românii au dreptul și să se roage, dar și să se trateze în spitale. Cum să accepți păstrarea acestora închise în timp ce păcănelele se redeschid pentru profiturile prietenilor domnului Orban?!

Ar trebui ca Guvernul PNL să mai facă un pas. Dacă s-ar gândi și la români, nu doar la afacerile lor, ar trebui să dea drumul și la economie!

PSD va continua pe aceeași linie: NU VOTĂM NICIO PROSTIE a PNL, ci doar acele măsuri necesare, într-adevăr, pentru sănătatea populației!", a scris Ciolacu pe Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close