Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, avertisment direct pentru directorul Poștei Române, în cazul în care pensiile nu vor ajunge la oameni: "Va pleca acasă"

Marcel Ciolacu, avertisment direct pentru directorul Poștei Române, în cazul în care pensiile nu vor ajunge la oameni: "Va pleca acasă"

Marcel Ciolacu, avertisment direct pentru directorul Poștei Române, în cazul în care pensiile nu vor ajunge la oameni din cauza grevei. Cel mai probabil directorul poștei va pleca acasă.

de Ştefan Petrică    |    02 Apr 2024   •   11:38

Angajații Poștei Române și-au oprit activitatea și acuză deja presiuni din partea conducerii.

În acest scandal însă, milioane de pensionari ar putea avea de suferit: riscă să-și primească pensiile mai târziu.

Conducerea Poștei Române susține că a făcut o ofertă ca cei cu salariul minim să primească în jur de 400 de lei în plus, dar că această ofertă a fost refuzată.

Valentin Ștefan, directorul general al Poștei, a declarat luni că au fost pregătite echipe mobile care să preia activitatea.

El a precizat că a făcut o ultimă ofertă ca cei cu salariile cele mai mici să ajungă să primească în plus 390 de lei, fiind vorba despre un sfert dintre angajați.

Marcel Ciolacu, avertisment direct pentru directorul Poștei Române

"Am avut o discuție cu directorul Poștei Române aseară. Am spus ca problema să fie rezolvată cât se poate de rapid. În cazul în care pensiile nu ajung la destinație, din cauza unei greve la Poșta Română, cred că domnul director va pleca", a declarat Marcel Ciolacu.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Posta Romana Marcel Ciolacu
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close