Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu, răspuns pentru Cîțu: ”Nu refuz această propunere! Înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord!”

Ciolacu, răspuns pentru Cîțu: ”Nu refuz această propunere! Înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord!”

Marcel Ciolacu a declarat, în această dimineață, că nu respinge varianta ca Alexandru Rafila să fie propunerea pentru premier, așa cum a auzit de la Florin Cîțu.

Ciolacu, răspuns pentru Cîțu: ”Nu refuz această propunere! Înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord!”
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Laura Dinu    |    18 Noi 2021   •   10:31

”Am ințeles din spațiul public că domnul Cîțu l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum ca și președinte al Partidului Social Democrat că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru. Dacă domnul Cîțu mi-a făcut această propunere, îl anunț că sunt de acord. 

Am auzit în spațiul public, de la premierul demis, că mi l-a propus pe domnul Rafila. Sunt total de acord. Domnul Cîțu a spus în spațiul public că mi l-a propus pe domnul Rafila și că eu l-am refuzat. Îl anunț că eu nu refuz această propunere, înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord”, a declarat Marcel Ciolacu, în această dimineață. 

Liderul PSD susține că este sigur că astăzi se va finaliza programul de guvernare.

”Suntem foarte avansați, ne-am conturat lucrurile, mai avem cu zona fiscală să finalizăm”, a mai spus Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Alexandru Rafila
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close