Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea, vizită de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală: "După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia"

Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea, vizită de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală: "După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia"

Liderul PSD și candidatul social-democrat la PMB, Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, au discutat, miercuri, de Ziua Muncii, cu angajați STB.

Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea, vizită de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală: "După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia"
Sursa foto: Facebook I Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   12:51

Premierul Marcel Ciolacu și candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, au mers, de 1 Mai, la angajații din transportul public care lucrează, chiar dacă este zi liberă legal. 

"De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajații din transportul public bucureștean pentru care astăzi este o zi obișnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudești cu șoferi, mecanici și dispeceri.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini de la vizita lui Marcel Ciolacu împreună cu Gabriela Firea, la depoul Dudeşti din Capitală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sunt oameni deschiși și harnici, care își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș: un plan de investiții mult mai curajos pentru un transport public modern”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că angajații români vor ajunge cei mai bine plătiți angajați de regiune.

"De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura servicii publice esențiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este prețuit! Și că, alături de colegii mei social-democrați voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească.

După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei! Fiindcă o merită din plin”, încheie Ciolacu.

De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajații din transportul public bucureștean pentru care astăzi...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 1 mai 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Gabriela Firea 1 mai
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pe 21 mai 2024 pentru clienţi
x close