Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, înainte de consultările cu Iohannis: "PSD și Pro România au numărul cel mai mare de parlamentari conturat în jurul unei singure propuneri de premier"

Marcel Ciolacu, înainte de consultările cu Iohannis: "PSD și Pro România au numărul cel mai mare de parlamentari conturat în jurul unei singure propuneri de premier"

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat joi, înaintea consultărilor cu Iohannis, că PSD și Pro România merg cu propunerea de premier Remus Pricopie. Ciolacu a mai spus că cele două partide au cel mai mare număr de parlamentari conturat în jurul unei singure propuneri.

Marcel Ciolacu, înainte de consultările cu Iohannis: "PSD și Pro România au numărul cel mai mare de parlamentari conturat în jurul unei singure propuneri de premier"
06 Feb 2020   •   12:32

"Avem o propunere de prim-ministru în persoana domnului Remus Pricopie. Suntem două forțe politice care susținem aceeași propunere. Cu alte cuvinte, am conturat cea mai mare majoritate parlamentară în acest moment". 

Întrebat de lista de semnături, Marcel Ciolacu a spus că "am deovedit ieri, prin vot, respectiv 261 de voturi. A fost respins Guvernul Orban"

"Vom veni cu lămuriri după ce vom termina consultările cu președintele României. În acest moment, PSD și Pro România au suficientă majoritate de a trece un guvern în Parlamentul României. Noi avem numărul cel mai mare de parlamentari conturat în jurul unei singure propuneri", a declarat Marcel Ciolacu.  

Anunţul făcut de Marcel Ciolacu înainte de consultările de la Palatul Cotroceni

×
Subiecte în articol: Remus Pricopie Marcel Ciolacu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close