Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: "E inadmisibil ca ministrul Vela să le facă dosare penale jurnaliștilor. Își fac meseria în condiții grele și nu merită să fie intimidați"

Marcel Ciolacu: "E inadmisibil ca ministrul Vela să le facă dosare penale jurnaliștilor. Își fac meseria în condiții grele și nu merită să fie intimidați"

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a sărit în apărarea jurnaliștilor, spunând că e "inadmisibil" ca ministrul de Interne, Marcel Vela, să le facă dosare penale acestora, în condițiile în care "își fac meseria în condiții grele și nu merită să fie intimidați".

Marcel Ciolacu: "E inadmisibil ca ministrul Vela să le facă dosare penale jurnaliștilor. Își fac meseria în condiții grele și nu merită să fie intimidați"
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
31 Mar 2020   •   15:59

"Este inadmisibil ca, în loc să ia măsuri ferme și clare împotriva coronavirusului, ministrul Vela să fie preocupat să le facă dosare penale jurnaliștilor care îl deranjează!

Domnule Vela, înțelegeți că presa face ceea ce ar trebui să faceți dumneavoastră în primul rând: să informați corect și transparent populația!

Sunt jurnaliști care își fac meseria în condiții grele și care nu merită să fie intimidați și amenințați de un Guvern incapabil să acționeze așa cum trebuie. Dacă nu era presa, nu ar fi ieșit niciodată la lumină amploarea dezastrului de la Suceava. Și câte alte orașe or mai fi în aceeași situație și nu știm încă...

Cu toții, indiferent de culoare politică, nu putem să lăsăm ca astfel de lucruri să se întâmple, pentru că următorul pas va fi închiderea instituțiilor media care prezintă realitatea necosmetizată, așa cum este!

Guvernul are datoria să le spună românilor adevărul! Să adopte o transparență deplină și o politică a informării corecte! Altfel, dacă veți continua să ascundeți decesele, dacă nu veți contabiliza corespunzător numărul infectărilor zilnice și nu veți comunica situația reală din fiecare județ, atunci veți reuși ceea ce nimeni nu își dorește: să puneți sănătatea tuturor românilor în pericol!", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Marcel Vela
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close