Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie să se oprească cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie să se oprească cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut, duminică, premierului şi prefectului de Neamţ "să se oprească cu minciunile", cu trimitere la afirmaţiile celor doi politicieni despre lipsa de legalitate în care funcţiona secţia ATI unde erau trataţi bolnavii cu coronavirus la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie să se oprească cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2020   •   17:35

Într-o postare pe Facebook, Ciolacu a publicat documente despre care spune că probează faptul că secţia ATI organizată la etajele 2 şi 3 ale spitalului funcţiona legal.

"Manipularea ordinară și minciuna peneliștilor trebuie să ia sfârșit! Iată avizele și autorizația DSP care demonstrează că secția ATI de la etajele 2 și 3 ale Spitalul Județean Neamț funcționa în legalitate. Orban și prefectul de Neamț trebuie să se oprească cu minciunile, din respect pentru cei care au murit acolo!", a scris liderul PSD.

 

Orban susţine că la Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ s-au făcut lucrări fără aviz de la DSP

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la Piatra Neamț, că are informații conform cărora în interiorul spitalului au fost făcute lucrări de construcție. El a spus că nu există nici o solicitare pentru executarea unor lucrări

"Au fost lucrări de construcție, acolo au fost mutați pacienii de la Secția ATI la etajul trei, la etajul doi. Este clar că nu au avut niciun fel de aviz din partea DSP. Dar, repet, este o anchetă în curs, care este preluată de Parchetul General", a declarat Orban.

Premierul a mai spus că ancheta va stabili cine este vinovat iar cazul în care se va dovedi că directorul spitalului este responsabil, acesta va trebui, în funcţie de gravitatea faptelor, să răspundă fie cu funcția, fie penal.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close