Marcel Ciolacu: PSD respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist

de Laura Dinu    |    27 Ian 2021   •   14:10
Marcel Ciolacu: PSD respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist hepta

Marcel Ciolacu a transmis, pe o rețea socială, un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Comemorării Victimelor Holocaustului. ”Îmi doresc o Românie și o Europă în care fiecare cetățean să se simtă egal, fără discriminare”.

”Îmi doresc o Românie și o Europă în care fiecare cetățean să se simtă egal, fără discriminare.

De Ziua Internațională a Comemorării Victimelor Holocaustului este important să înțelegem că așa ceva nu trebuie să se mai întâmple niciodată.

A ignora Holocaustul și cele întâmplate ar fi o greșeală. A învăța despre modul în care am ajuns acolo și atrocitățile comise ne poate permite tuturor să mergem înainte pentru a clădi o societate mai bună.

Partidul Social Democrat, prin istoria și vocația sa, respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist și va continua să se lupte, așa cum a făcut-o mereu în cei peste 127 de ani de existență, împotriva ideilor xenofobe, antisemite și radicalizării”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

 

Îmi doresc o Românie și o Europă în care fiecare cetățean să se simtă egal, fără discriminare. De Ziua Internațională a...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 27 ianuarie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close