Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: PSD respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist

Marcel Ciolacu: PSD respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist

Marcel Ciolacu a transmis, pe o rețea socială, un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Comemorării Victimelor Holocaustului. ”Îmi doresc o Românie și o Europă în care fiecare cetățean să se simtă egal, fără discriminare”.

Marcel Ciolacu: PSD respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    27 Ian 2021   •   14:10

”Îmi doresc o Românie și o Europă în care fiecare cetățean să se simtă egal, fără discriminare.

De Ziua Internațională a Comemorării Victimelor Holocaustului este important să înțelegem că așa ceva nu trebuie să se mai întâmple niciodată.

A ignora Holocaustul și cele întâmplate ar fi o greșeală. A învăța despre modul în care am ajuns acolo și atrocitățile comise ne poate permite tuturor să mergem înainte pentru a clădi o societate mai bună.

Partidul Social Democrat, prin istoria și vocația sa, respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist și va continua să se lupte, așa cum a făcut-o mereu în cei peste 127 de ani de existență, împotriva ideilor xenofobe, antisemite și radicalizării”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 


 

Îmi doresc o Românie și o Europă în care fiecare cetățean să se simtă egal, fără discriminare. De Ziua Internațională a...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 27 ianuarie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close