Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: "Orban a ieșit din izolare ca să își bată joc de o țară întreagă. Luați măsuri înainte de a fi prea târziu"

Marcel Ciolacu: "Orban a ieșit din izolare ca să își bată joc de o țară întreagă. Luați măsuri înainte de a fi prea târziu"

Marcel Ciolacu a spus că Ludovic Orban, pe care l-a descris ca fiind "un premier îngâmfat, certăreț cu toată lumea", a ieșit din izolare ca să își bată joc de o țară întreagă.

Marcel Ciolacu: "Orban a ieșit din izolare ca să își bată joc de o țară întreagă. Luați măsuri înainte de a fi prea târziu"
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/ Facebook
24 Mar 2020   •   21:27

Liderul PSD i-a solicitat lui Orban, la scurt timp după ce premierul a susținut o conferință de presă la Palatul Victoria, să nu mai dea vina pe toată lumea și să ia măsuri "înainte să fie prea târziu"

"Orban a ieșit din izolare ca să își bată joc de o țară întreagă.

Astăzi am văzut un premier îngâmfat, certăreț cu toată lumea, inclusiv cu președintele său, un premier care vede vinovați peste tot și care acuză presa de fake news !

Astazi am văzut o bâjbâială cruntă față de părinții și bunicii noștri, care sunt cea mai vulnerabilă categorie în fața acestui virus. Au anunțat ceva la prânz, ca să spună seara că nu este chiar așa, urmând ca mâine prin ordonanță militară să reglementeze probabil altceva !

Astăzi am văzut cum măsurile așteptate de toți românii, fie că e vorba de credite, utilități, facturi, protejarea și susținerea economiei românești sunt din nou amânate la Sfântul Așteaptă.

Dacă opoziția a avut puterea de a lăsa deoparte lupta politică, și cei care conduc vremelnic țara trebuie să facă la fel și să se concentreze pe sănătatea românilor.

Nu așa se procedează, domnule Orban! Pentru a trece cu bine peste această perioadă grea, românii au nevoie de o comunicare coerentă, de reguli clare, de măsuri ferme, nu de răfuieli cu presa și adversarii politici!

Oamenii așteaptă rezolvarea problemelor !

Nu vă mai certați cu toată lumea!
Nu mai dați vina pe toți!
Lăsați presa în pace!
Luați măsuri înainte de a fi prea târziu !", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close