Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, anunț major pentru români! Ce se va întâmpla cu prețul energiei în această iarnă

Marcel Ciolacu, anunț major pentru români! Ce se va întâmpla cu prețul energiei în această iarnă

Prețurile la energie și la gaze vor fi plafonate și în această iarnă. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Marcel Ciolacu, în exclusivitate la Antena 3.

Marcel Ciolacu, anunț major pentru români! Ce se va întâmpla cu prețul energiei în această iarnă
de Laura Dinu    |    24 Aug 2022   •   07:55

Mai mult decât atât, liderul social-democrat spune că se lucrează la un pachet de măsuri astfel încât plafonarea să rămână în vigoare până în anul 2025. 

”Cel mai important, ca semnal, este pentru populație. Acolo vor rămâne 0,68 și 0,8. Exact plafonarea din acest moment. Deci plafonarea va rămâne în continuare pentru populație. 

Noi dorim să venim cu un act normativ, să ducem toate lucrurile până în anul 2025. 

Este exclus, la ceea ce s-a angajat guvernul, să nu plătim această compensare!”, a declarat liderul PSD în exclusivitate pentru Antena 3. 

Astfel, Marcel Ciolacu dă asigurări că în această iarnă ”categoric” românii vor beneficia de plafonare. 

De asemenea, liderul PSD spune că nu sunt motive pentru care să credem că vom rămâne fără curent sau gaze naturale. 

”Suntem interconectați, nu se oprește curentul! Astea sunt povești! Acum, că este posibil să fie o abordare a Guvernului, în care să primești bonificații mai mari în cazul în care ai făcut o economie de 5%... Dar toate compensările asumate de guvern vor fi plătite!”. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close