Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, revoltat că Guvernul limitează numărul de participanți la mitinguri, dar crește accesul la concerte: ”Ați auzit de o aberație atât de mare vreodată?”

Marcel Ciolacu, revoltat că Guvernul limitează numărul de participanți la mitinguri, dar crește accesul la concerte: ”Ați auzit de o aberație atât de mare vreodată?”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră nejustificată decizia Guvernului de a limita numărul participanţilor la mitinguri, în timp ce numărul persoanelor care pot participa la concerte, poate fi de până la 75.000.

Marcel Ciolacu, revoltat că Guvernul limitează numărul de participanți la mitinguri, dar crește accesul la concerte: ”Ați auzit de o aberație atât de mare vreodată?”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    28 Iul 2021   •   23:30

„O să stau de vorbă cu colegii mei să găsim formulă legală adecvată, pentru că am înţeles că au voie concertele până la 75 de mii de oameni în spaţiu liber. Dar la mitinguri – ei cu congres, am înţeles că au anunţat peste 5.000 de oameni – ştiţi câţi oameni au voie să se prezinte la miting? Cinci sute, cică e propunere la cinci sute.

Deci ai voie să faci concerte 75 de mii de oameni, ai voie să faci congrese de mii de oameni în sală, dar să vii să protestezi împotriva Guvernului său, la Cotroceni, de exemplu nu au voie mai mult de cinci sute. Şi atunci o să am o discuţie cu colegii mei, în cazul în care rămâne această aberaţie, până la urmă, o să propun să facem un congres al PSD-ului în faţă la Cotroceni. Dacă congrese avem voie nelimitat, nu facem miting, facem congres sau concert. Ei au voie să facă spectacole, au voie să facă congrese în sală peste cinci mii de oameni, dar lumea să vină să-i înjure şi să le spună că nu se mai poate trăi aşa în România, nu au voie decât cinci sute. Aţi auzit de o aberaţie atât de mare vreodată?”, a afirmat Ciolacu.

Totodată liderul PSD îi acuză pe liberali că vor deturna sume importante din banii care provin de la rectificarea bugetară, pentru a fi folosiți pentru a cumpără voturi pentru elegerile interne ale Partidului Național Liberal.

„Aşteptăm rectificarea bugetară, abordarea Guvernului în ceea ce priveşte rectificarea bugetară. Există o rectificare corectă, transparentă prin Ministerul de Finanţe, prin formule în funcţie de dezvoltare, de numărul de populaţie, cum se face normal, sau va există o rectificare cu destinaţie numai către autorităţile conduse de către PNL-işti sau USR-işti. Din ce se vehiculează, cu aceşti bani se vor cumpăra anumite voturi de la alegerile interne ale Partidului Naţional Liberal. Vă reamintesc că Partidul Social Democrat are cel mai mare număr de aleşi locali din România, ce nu înţeleg eu, personal  am înţeles, ai ceva cu PSD-iştii, ai ceva cu ciumă roşie, cu mine, cu colegii mei – dar ce ai cu locuitorii acelor comunităţi?”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu concerte miting
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close