Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: ''Ceea ce se întâmplă e total neconstituțional, în aceste zile la Vila Lac 1''

Marcel Ciolacu: ''Ceea ce se întâmplă e total neconstituțional, în aceste zile la Vila Lac 1''

Marcel Ciolacu susține că ceea ce se întâmplă la Vila Lac 1, unde au avut loc negocierile dintre PNL, USR-PLUS și UDMR, este neconstituțional. „O vilă a protocolului de stat, nu știu dacă ai voie să o folosești pentru așa ceva”, a președintele PSD, în exclusivitate la Antena 3.

Marcel Ciolacu: ''Ceea ce se întâmplă e total neconstituțional, în aceste zile la Vila Lac 1''
de Iulia Gorgorin    |    14 Dec 2020   •   00:07

Marcel Ciolacu a vorbit despre consultările care au avut loc la Vila Lac 1, acolo unde au loc întâlniri oficiale. 

Vila Lac 1 este locul preferat pentru negocieri guvernamentale şi a devenit se pare, punctul fierbinte al politicii româneşti.

Celebra vilă este situată în celebrul cartier Primăverii, pe malul lacului Floreasca, acolo şi-au dat întâlnire Ludovic Orban, Dan Barna şi Kelemen Hunor.

Marcel Ciolacu: ''Ceea ce se întâmplă e total neconstituțional, în aceste zile la Vila Lac 1, o vilă a protocolului de stat''

''Nu știu dacă ai voie să o folosești pentru așa ceva, mai ales că nu este un demers constituțional. Și, din câte știu eu, domnul Ciucă este prim-ministru, Vila Lac 1 este la dispoziția prim-ministrului, a președintelui Camerei, a președintelui țării sau Senatului. N-am înțeles ce caută acolo, dar în sfârșit. Poate o să explice cineva, la un moment dat.

Ciolacu: ''Ludovic Orban și Dan Barna, doi looseri, amândoi au pierdut alegerile''

Acolo nu e nicio negociere! Aţi văzut vreun program de guvernare, vreo soluţie. Au ieşit cu ceva înaintea românilor, despre sănătatea românilor? De fapt la Vila Lac 1 sunt doi lideri politici, Ludovic Orban și Dan Barna, doi looseri, amândoi au pierdut alegerile, care vor să obțină șefia de la Cameră ca să se salveze în interiorul partidului. Nu există altă miză la aceste negocieri. Dacă domnul Orban sau domnul Barna, indiferent care dintre ei n-o să fie șef la Cameră, va fi schimbat de la partid. Notăm ziua”

Ciolau depre negocierile dintre liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR 

''E miza prea mare și la unul și la altul, ca să se înțeleagă. Acea miză nu este la Kelemen Hunor, de exemplu, dar ei doi au pierdut alegerile. Știți, e o vorbă în paride: suntem cu preşedintele, cât timp e preşedinte. Deci, momentul în care au pierdut unul dintre ei şefia de la Cameră, celălalt va pierde totul'', a spus Marcel Ciolacu, dumincă seară, la Antena 3.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close