Antena 3 CNN Actualitate Marcel Hoară de la PDL, huiduit şi alergat în Piaţa Victoriei (VIDEO)

Marcel Hoară de la PDL, huiduit şi alergat în Piaţa Victoriei (VIDEO)

Marcel Hoară de la PDL, huiduit şi alergat în Piaţa Victoriei (VIDEO)
Sursa foto: hoara
19 Mai 2010   •   13:39

Spiritele s-au încins miercuri în piaţa Victoriei. Oamenii sunt nemulţumiţi de măsurile anunţate de Guvern şi nu mai au răbdare să asculte mesajele venite din partea acestuia. În timp ce mai marii Executivului au rămas în palatul Victoria, a căzut în sarcina lui Marcel Hoară, preşedintele ARDDZI şi membru PDL, să transmită mesajele puterii.

Mulţimea adunată în jurul studioului Antenei 3, unde era invitat Hoară, a fost vizibil deranjată de prezenţa reprezentantului PDL la emisiunea moderată de Alessandra Stoicescu. Oamenii l-au huiduit pe democrat liberal şi au existat chiar momente în care scandările puteau degenera în violenţe. Stafful Antenei 3, dar şi invitatul permanent al emisiunii News Magazine, Marius Pieleanu, au reuşit cu greu să calmeze mulţmea de oameni furioşi.

?El a ieşit cu greu de aici pentru că premierul Boc nu a avut curaj să vină aici să explice oamenilor ce măsuri va lua? a declarat omul de afaceri Elan Schwartzenberg, martor la incident.




Pentru a ieşi din Piaţa Victoriei, Marcel Hoară a avut nevoie de ajutorul jandarmilor. Cu toate acestea un grup de protestatari a aruncat cu pietre în direcţia democrat liberalului şi l-a stropit cu apă. Potrivit Mediafax, manifestanţii l-au înjurat şi l-au scuipat pe reprezentantul PDL. În urma incidentului ar fi avut de suferit şi câţiva dintre poliţiştii comunitari care îl însoţeau pe Hoară.

Preşedintele ARDDZI a fost adăpostit în sediul MŢR, urmând ca de acolo să fie scos cu o dubă a poliţiştilor comunitari.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: huiduieli miting
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close