Antena 3 CNN Actualitate Marcel Pavel a scăpat de aparatele cu oxigen. Coronavirusul l-a afectat teribil

Marcel Pavel a scăpat de aparatele cu oxigen. Coronavirusul l-a afectat teribil

Starea lui Marcel Pavel s-a îmbunătăţit şi a fost decontectat de la aparate, după câteva zile în care s-a simţit foarte rău. Artistul a fost diagnosticat cu Sars-Cov-2 săptămâna trecută, când a început să aibă probleme de respiraţie

Marcel Pavel a scăpat de aparatele cu oxigen. Coronavirusul l-a afectat teribil
Sursa foto: MarcelPavel/Facebook
24 Iun 2020   •   12:00

Marcel Pavel a fost internat la Institutul Matei Balş din Capitală, unde sâmbătă, starea lui s-a înrăutăţit. Artistul a postat un mesaj pe o pagină de socializare în care a povestit despre starea lui de sănătate.

''Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca!

 Marcel Pavel a povestit că a fost nevoie să i se fixeze o mască de oxigen şi să i se administreze perfuzii. 

”În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (...) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (...) Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, a povestit artistul în momentul în care și-a revenit câteva ore mai târziu.

Marcel Pavel este prima vedetă participantă al show-ului ''Te cunosc de undeva'' care a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

Numărul vedetelor Antena 1 care s-au infectat cu coronavirus în timpul filmărilor, a crescut în ultimele zile. Şi Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș, dar şi Adriana Trandafir au fost onfirmaţi pozitiv cu Sars Cov-2.

Citiţi şi: Marcel Pavel, primul mesaj din spital: ”Această nenorocire care s-a abătut asupra mea, fiindu-mi aproape fatală”

×
Subiecte în articol: Marcel Pavel aparate coronavirus
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close