Antena 3 CNN Actualitate Marcel Prodan a fost condamnat pentru că ar fi bătut-o pe cântăreaţa Alexandra Stan

Marcel Prodan a fost condamnat pentru că ar fi bătut-o pe cântăreaţa Alexandra Stan

Marcel Prodan a fost condamnat pentru că ar fi bătut-o pe cântăreaţa Alexandra Stan
21 Dec 2016   •   16:52

Marcel Prodan a fost condamnat azi de judecătorii Curţii de Apel Constanţa la şapte luni de închisoare cu suspendare pentru că ar fi bătut-o pe Alexandra Stan, scrie Ziua de Constanța.

Tot azi, instanţa a majorat cuantumul daunelor morale la care a fost obligat Prodan, fostul manager al artistei, către Alexandra Stan de la 10.000 euro la 25.000 euro, echivalent lei la data plăţii efective.  

Incidentul a avut loc în iunie 2013. Iată ce spunea Alexandra Stan la acea dată:

”A început să tragă de mine. A început să mă bată. Am căzut pe jos şi am leşinat. M-am trezit după două ore. Eram pe canapea, învelită, ca şi cum adormisem. M-a luat, m-a urcat în maşină cu forţa, a vrut să mă ducă acasă la ai mei, în Valu lui Traian. A luat-o pe Tomis. În faţă la Grand a oprit maşina în parcare, m-a sos din maşină, m-a aruncat pe stradă, mi-a dat cu piciorul în geantă, mi-a dat cu picioarele în spate, m-a lovit în rinichi. Eu am un singur rinichi. Când a văzut că se apropie lume, m-a luat şi m-a băgat din nou în maşină. Înspre Valu a început să mă bată de-a binelea, palme şi pumni peste faţă. Atunci am vrut să ies din mers. Am deschis uşa. El a oprit şi eu am vrut să fug. M-am dus pe mijlocul străzii, am făcut cu mâna la o maşină. A oprit un cetăţean, care probabil era de altă naţionalitate, pentru că nu vorbea limba română, a vrut să mă ajute. M-a dus pe marginea drumului. Şi atunci a venit el din nou. A început să tragă de mine. Atunci a trecut o maşină de Poliţie Rutieră, care venea de la Valu. Au oprit, ne-au legitimat, ne-au luat actele şi m-au dus pe mine la Urgenţă” a povestit artista.

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan bătaie manager sentinta
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close