Antena 3 CNN Actualitate Marcel și familia lui trăiesc un adevărat coșmar din cauza concubinei brăileanului. Femeia îi terorizează în fiecare moment: Are sticla de țuică sub pat. Când bea, prinde putere!

Marcel și familia lui trăiesc un adevărat coșmar din cauza concubinei brăileanului. Femeia îi terorizează în fiecare moment: Are sticla de țuică sub pat. Când bea, prinde putere!

Caz bizar în județul Brăila. Un bărbat împreună cu familia lui au cerut instanței să emită ordin de protecție împotriva concubinei bărbatului. Lăcrămioara parcă se transofrmă atunci când bea. Ea și Marcel au împreună un copil.

Marcel și familia lui trăiesc un adevărat coșmar din cauza concubinei brăileanului. Femeia îi terorizează în fiecare moment: Are sticla de țuică sub pat. Când bea, prinde putere!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Feb 2020   •   13:03

Femeia ține sticla de țuică sub pat și devine extrem de violenta în momentul în care începe să bea. Lăcrămioara distruge ușile, sparge geamurile și îi lovește pe toți cei care îi ies în cale. Înainte ca polițiștii să vina acasă și să dea un ordin de restricție provizoriu, tânăra a făcut haos în jurul ei. Și-a lovit soacra cu pumnul în fata și a început să țipe fără ca cineva să o poată opri.

Nu au scapăt de furia acesteia nici concubinul și nici tatăl său.

„Când bea prinde putere. I-am găsit sub pat o sticla cu țuică. Ultima dată l-a bătut pe soțul meu și i-a dat o palmă și fiului meu!”, a declarat mama lui Marcel. În cele din urmă, magistratul de la Judecătoria Făurei a obligat-o pe femeie ca, pe o durată de 30 zile de la emiterea ordinului de protecție, „să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de victime și de locuință acestora”. Totodată, instanță a dispus evacuarea concubinei din locuință, tot pentru 30 de zile, scrie debraila.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close