Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela: Anumiți colegi ai opoziției și-au dorit să condimenteze ședința spre deliciul presei

Marcel Vela: Anumiți colegi ai opoziției și-au dorit să condimenteze ședința spre deliciul presei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj românilor, după ce astăzi, în Parlament, s-a dezbătut şi adoptat moţiunea simplă semnată de PSD împotriva sa. El a scris pe Facebook că cei din opoziție și-au dorit să condimenteze ședința, spre deliciul presei.

Marcel Vela: Anumiți colegi ai opoziției și-au dorit să condimenteze ședința spre deliciul presei
Sursa foto: Hepta
26 Mai 2020   •   23:18

"Dragi prieteni,

Vreau să închei această zi prin a vă spune cum văd acum, după câteva ore, experiența moțiunii simple depuse astăzi în Parlament. Dacă nu știți, aceasta s-a intitulat ''Democrația românească în derivă. Cu Vela ruptă, în timp de pandemie.''.

Un titlu precum un întreg text de moțiune, cuvinte alese cu tentă batjocoritoare și înțelesuri peiorative, probabil în speranța că astfel mă voi coborî la același limbaj și abordare. Nu am făcut asta din respect pentru dumneavoastră, pentru colegii mei și mai ales pentru că știu și simt că aceste contre și discuții inutile în care arătăm care știe să arunce cu piatra mai tare nu vă mai interesează.

Vă interesează viitorul și cum putem aduce argumente concrete pentru ca acesta să fie unul bun. Am avut o abordare mai mult decât deschisă, am primit această moțiune precum o invitație la dialog și chiar am vrut să profit de această ocazie pentru a pune punct anumitor subiecte. Din păcate, deschiderea mea nu a fost înțeleasă de anumiți colegi ai opoziției care și-au dorit să condimenteze ședința în speranța că vor face deliciul anumitor titluri din presă. Probabil că au reușit. Eu mi-am dorit decență", a scris Marcel Vela pe Facebook.

Marcel Vela le mulțumește românilor, pe care îi numește supereroi

”Nu mai sunt multe de spus, deja mulți români simt discursurile noastre ca pe niște clișee! Vreau doar să închei prin a mulțumi tuturor supereroilor acestor zile, Poporului român! ”, a încheiat Vela.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close