Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela anunță că a fost o neînțelegere legată de zboruri. Când vor fi reluate

Marcel Vela anunță că a fost o neînțelegere legată de zboruri. Când vor fi reluate

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a răspuns miercuri seară întrebărilor venite pe pagina sa. Mai multe persoane, dintre care și una cu probleme medicale, au întrebat când vor fi reluate zborurile.

Marcel Vela anunță că a fost o neînțelegere legată de zboruri. Când vor fi reluate
Sursa foto: Facebook
03 Iun 2020   •   21:42

”Sunt în Anglia, în vizită la fiica mea. Vă rog să-mi dați o soluție să ajung acasă. Sunt bolnavă, mi s-au anulat trei bilete de avion”, i-a scris o femeie ministrului. 

”Așa cum știți, de la 1 iunie nu a fost anulată această suspendare a zborurilor, adică rămâne valabilă suspendarea zborurilor, și, cu ocazia analizei pentru a treia etapă de relaxare - din 15 iunie, există această posibilitate, dar evident după ce medicii epidemiologi și specialiștii din grupul tehnic vor analiza situația împreună cu Institutul Național de Sănătate Publică.”, a spus Marcel Vela.

El a mai primit o întrebare legată de suspendarea zborurilor, dacă aceasta s-a făcut pe 15 mai pentru 14 zile sau pe toată durata stării de alertă.

”Pentru că a fost o neînțelegere, trebuie să vă spun că ele au fost au fost suspendate pe întreaga perioadă a stării de alertă, din 15 mai până în 15 iunie, doar că procedural ministerul Transporturilor anunță organele abilitate la nivel mondial, din 14 în 14 zile. De la 1 iunie, zborurile sunt suspendate în continuare, rămânând evident probabilitatea sau posibilitatea de a se organiza zboruri charter pentru repatriere, pentru zona industrială, comercială, transport de mărfuri, zona umanitară”, a mai spus Marcel Vela. 

Așa cum și-a obișnuit fanii de pe Facebook, Marcel Vela a sunat o femeie dintre cei care i-au pus întrebări. Ea voia să știe dacă își poate vizita părinții din altă localitate cu mașina personală. 

×
Subiecte în articol: Marcel Vela
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close