Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela: „Eliminarea declarației pe propria răspundere din 15 mai reprezintă o dorință”

Marcel Vela: „Eliminarea declarației pe propria răspundere din 15 mai reprezintă o dorință”

Deși Klaus Iohannis anunța că vor fi eliminate declarațiile pe proprie răspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arată mai reținut în declarație.

Marcel Vela: „Eliminarea declarației pe propria răspundere din 15 mai reprezintă o dorință”
Sursa foto: Hepta
04 Mai 2020   •   15:55

Într-o intervenție la Antena 3, Marcel Vela a declarat că eliminarea declarației pe proprie răspundere din 15 mai reprezintă mai mult o dorință.

„Noi ne dorim să nu aibă nimeni nevoie de declarații, în măsura în care trendul va fi descendent, la cazurile din statistica medicală și vom fi încă două săptămâni la fel de responsabili. Mai sunt două săptămâni până la această decizie și ne dorim toți din tot sufletul să nu fie o explozie de cazuri care să pună în pericol perspectiva optimistă la care ne gândim cu toții și dl Președinte și Guvernul, și dumneavoastră presa și cetățenii”, a declarat Marcel Vela.

„Noi avem în analiză și dorim să nu mai fie declarații decât în zonele carantinate. Dorim să relaxăm activitatea în cabinetele stomatologice, etapizat și în alte domenii, frizerii, cosmetică, în zona sporturilor individuale. La o distanță de două săptămâni etapizarea va fi și perioada de verificare a unui caz suspect”, a mai spus Vela.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela Klaus Iohannis
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close