Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela, intervenție neașteptată în cazul unui poliţist care a încercat să se sinucidă: „O să vină la Bucureşti la o cafea să-mi spună ce are pe suflet”

Marcel Vela, intervenție neașteptată în cazul unui poliţist care a încercat să se sinucidă: „O să vină la Bucureşti la o cafea să-mi spună ce are pe suflet”

Un poliţist de la Rutieră a încercat să se sinucidă chiar în sediul IPJ Bacău. Acesta a intrat în clădire şi le-a spus colegilor ca vrea sa se încălzească. A mers însă pe scările instituţiei, unde a scos pistolul.

Marcel Vela, intervenție neașteptată în cazul unui poliţist care a încercat să se sinucidă: „O să vină la Bucureşti la o cafea să-mi spună ce are pe suflet”
Sursa foto: Foto: gov.ro
13 Ian 2020   •   12:28

Cel care l-ar fi convins pe agent să nu își pună căpăt zilelor ar fi chiar ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela le-a povestit jurnaliștilor că l-a sunat pe tânărul polițist și a încercat să afle motivul pentru care vrea să recurgă la gestul disperat. Gest, care, spune Vela, nu ar avea legătura cu valul de restructurări din poliție.

”Am discutat cu băiatul de la Bacău personal, un agent de la Poliţia Rutieră. A avut ceva pe suflet. Am vorbit cu inspectorul de la Bacău, l-am rugat să îmi facă legătura cu el, am vorbit cu el la telefon, mi-a spus ce are pe suflet şi a renunţat la sinucidere. I-am spus că vreau să aflu care e motivul acestui gest mai mult decât dramatic. M-am oferit să merg la Bacău, chiar am pregătit un elicopter să merg la Bacău în această dimineaţă. S-a răzgândit văzând deschiderea, o să vină la Bucureşti să stăm la o cafea să îmi spună tot ce are pe suflet. Nu are legătură cu restructurarea poliţiei, cu sindicatele”, a spus Marcel Vela.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Vela politist sinucidere
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close