Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela, mulțumit de respectarea regulilor. Ministrul anunță alte măsuri

Marcel Vela, mulțumit de respectarea regulilor. Ministrul anunță alte măsuri

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se declară mulțumit de felul în care românii au înțeles să respecte regulile: „Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment”.

Marcel Vela, mulțumit de respectarea regulilor. Ministrul anunță alte măsuri
20 Apr 2020   •   12:40

Vela mulțumește, într-un mesaj pe Facebook, pentru urările de Paște, spunând că „au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare”.

„Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, scrie ministrul.

În plus, acesta anunță „o acțiune” pentru a rămâne în dialog cu cetățenii: „Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent”.

×
Subiecte în articol: masuri Marcel Vela
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close