Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela, mesaj viral pentru infractori. Cum s-a fotografiat ministrul

Marcel Vela, mesaj viral pentru infractori. Cum s-a fotografiat ministrul

Ministrul Afacerilor Interne a devenit viral pe internet cu mesajul său pentru interlopi și infractori. De data aceasta, ministrul a și ilustrat expresia ”suntem cu ochii pe voi”, pe care a folosit-o foarte des în ultima perioadă și pentru care a fost apostrofat azi chiar de șeful Guvernului, Ludovic Orban.

Marcel Vela, mesaj viral pentru infractori. Cum s-a fotografiat ministrul
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Aug 2020   •   23:00

Marcel Vela a anunţat acum o săptămână că România este un stat sigur, în care cetăţenii care respectă legea nu trebuie să se teamă. În schimb, celor care încalcă legea, ministrul le-a transmis ”suntem cu ochii pe voi! și i-a avertizat că ”vor suporta rigorile ei”.

Marcel Vela, mesaj viral pentru infractori. Cum s-a fotografiat ministrul 

Se pare că expresia a devenit una dintre replicile preferate ale ministrului Afacerilor Interne pentru că astăzi, cu câteva minute înainte de ședința de Guvern, el a postat o fotografie sugestivă pe contul său de Facebook.

Nu sunt în campanie, nu sunt în concediu și suntem cu ochii pe toți cei care încalcă legea. De aici, de la Ministerul Afacerilor Interne, avem grijă să fiți cu toții în siguranță.
P.S. Știu că și voi sunteți cu ochii pe mine și ne susțineți în tot ce facem!, a scris Vela pe rețeaua socială.

Mesajul lui Marcel Vela pentru infractori, ironizat de premier

De altfel, ”Suntem cu ochii pe ei” a fost și răspunsul pe care ministrul Vela i l-a dat primului ministru atunci când acesta din urmă i-a cerut să intensifice lupta împotriva rețelelor infracționale, grupărilor interlope și să manifeste zero toleranță față de infractori.

Orban nu a ratat ocazia și l-a sancționat pe Vela cu un răspuns sarcastic: ”trebuie să fiți și cu altceva pe ei”. ”Sunteți cu ochii pe ei, dar dacă numai vă uitați la ei, vă dați seama că... Trebuie să fiți și cu altceva pe ei”, a insistat Orban.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela Ludovic Orban
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close