Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela anunță noi măsuri posibile de la 15 iunie

Marcel Vela anunță noi măsuri posibile de la 15 iunie

În condițiile în care numerele anunțate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică privind îmbolnăvirile de coronavirus sunt în scădere, autoritățile se gândesc deja la un nou val de măsuri de relaxare.

Marcel Vela anunță noi măsuri posibile de la 15 iunie
Sursa foto: Facebook
04 Iun 2020   •   12:24

Ministrul Marcel Vela a făcut publice câteva dintre aceste măsuri, care ar putea intra în vigoare de la 15 iunie. 

În discuția săptămânală cu cetățenii, pe pagina unei rețele sociale, ministrul Marcel Vela a declarat că, din 15 iunie, s-ar putea relua zborurile spre și dinspre Marea Britanie. 

De asemenea, tot din 15 iunie ar putea fi modificată și prevederea conform căreia persoanele care se întorc în țară, să intre în izolare la domiciliu.

”Se analizează posibilitatea anulării acestor suspedări, adică posibilitatea reluării curselor regulate începând din 15 iunie. Cu ocazia analizei pentru a treia etapă de relaxare, din 15 iunie există această posibilitate, după analiza specialiștilor. Înregistrând în frontieră un aflux mai mare de cetățeni, izolarea s-a impus și de la 1 iunie, dar în funcție de evoluția epidemiologică la nivelul întregii țări, se poate lua o asemenea decizie cu privire la nemenținerea sau menținerea doar parțială a izolării la domiciliu”, a declarat Marcel Vela, răspunzând întrebărilor cetățenilor. 

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a răspuns miercuri seară întrebărilor venite pe pagina sa. Mai multe persoane, dintre care și una cu probleme medicale, au întrebat când vor fi reluate zborurile.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close