Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela a primit replică la "strănutul penal": "Mă, Vela Vuvuzela, vreţi putere? Vă facem campanie cu incompetenţa voastră"

Marcel Vela a primit replică la "strănutul penal": "Mă, Vela Vuvuzela, vreţi putere? Vă facem campanie cu incompetenţa voastră"

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a ajuns ţinta ironiilor pe Facebook, după declaraţiile sale contradictorii făcute în ultima perioadă.

Marcel Vela a primit replică la "strănutul penal": "Mă, Vela Vuvuzela, vreţi putere? Vă facem campanie cu incompetenţa voastră"
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    13 Mai 2020   •   11:44

După ce, luni seara, şeful MAI a spus că oamenii ar trebui să dea telefoane la 112, dacă cineva strănută în metrou, fără să aibă mască, acesta a primit o replică de la kickboxerul Daniel Ghiţă.

"Aberaţiile PNL: ai strănutat, ai dosar penal! Mă, Vela Vuvuzela, vreţi putere? Vă facem noi campanie electorală cu incompetenţa voastră. Parlamentul trebuie să preia puterea şi să dea jos Gaşca asta, de avizi după putere, credeţi că românii sunt proşti? 

Câţi bătrâni au bani să-şi cumpere o mască zilnic? Nu au bani de pâine, cum să aibă de măşti? Voi aveţi impresia că poporul român e abonat la bani publici, ca voi?

Nihil Sine Deo", i-a transmis Daniel Ghiţă, pe o reţea de socializare, oficialului Guvernului.

Marcel Vela: „Sunaţi la 112 dacă cineva nu are mască şi strănută“

Marcel Vela a discutat luni seară pe canalul de Youtube al lui George Buhnici despre noile măsuri care se vor lua după ”marea relaxare”, în România.

Ministrul de Interne a venit cu o declarația destul de controversată în ceea ce privește oamenii depistați fără mască de protecție.

Întrebat ce facem dacă vedem pe cineva lângă noi în metrou fără mască şi strănutând, Vela a răspuns: "În momentul acela sunaţi la 112. La toate gurile de metrou o să avem şi oameni de ordine. Putem suna la 112 instant. Respectivul, daca nu are mască şi strănută poate avea dosar penal, pentru că a avut un comportament care se încadrează în zona penalului şi a contribuit la răspândirea bolilor cu bună ştiinţă. Noi nu intrăm în cazărmi acum. Vom apăra cetăţenii corecţi".

×
Subiecte în articol: Marcel Vela daniel ghita
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close