Antena 3 Actualitate Marcel Vela: Zborurile către și dinspre Franța și Germania, suspendate pentru 14 zile

Marcel Vela: Zborurile către și dinspre Franța și Germania, suspendate pentru 14 zile

24 Mar 2020   •   22:55
Marcel Vela: Zborurile către și dinspre Franța și Germania, suspendate pentru 14 zile
Sursa foto: Marcel Vela/ Facebook

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că de miercuri, de la ora 23, se suspendă toate zborurile către și dinspre Franța și Germania, pe o perioadă de 14 zile. Zborurile umanitare sunt exceptate de la această regulă.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că zborurile spre și dinspre Franța se suspendă, începând de miercuri, de la ora 23.

„Se supendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre și dinspre Franța și Germania pentru toate aeroporturile din România pentru o perioadă de 14 zile”, a spus Vela, potrivit Mediafax.

Această măsură nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și celor tehnice, necomerciale.

De asemenea, se interzice accesul piloților la bordul navelor sosite din zonele de risc roșii și galbene în porturile maritime române dacă nu dispun de echipamente stabilite de DSP Constanța sau dacă aceste nave nu au efectuat perioada de carantinare de 14 zile de la ultimul port de escală.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close