Antena 3 CNN Actualitate "Marea familie de la Cotroceni" se lăfăie. Vezi cum explică Drăgoi penthouse-ul de 2 milioane de euro

"Marea familie de la Cotroceni" se lăfăie. Vezi cum explică Drăgoi penthouse-ul de 2 milioane de euro

"Marea familie de la Cotroceni" se lăfăie. Vezi cum explică Drăgoi penthouse-ul de 2 milioane de euro
Sursa foto: Foto: Agerpes
de S.T.    |    04 Oct 2012   •   22:22

Joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", realizatorul Mihai Gâdea a făcut dezvăluiri despre "ştabii" regimului Traian Băsescu, ce fac parte din "marea familie" de la Cotroceni.

Potrivit jurnalul.ro, Bogdan Drăgoi, fostul ministru de Finanţe şi actualul consilier al preşedintelui Traian Băsescu, trăieşte pe picior mare. Acesta şi-a achiziţionat un apartament de tip penthouse, de 750 mp, pe care a dat 2 milioane de euro.

Mihai Gâdea a prezentat răspunsurile lui Bogdan Drăgoi referitoare la preţul şi suprafaţa imobilului cumpărat.



"Preţul vehiculat este mult exagerat (de câteva ori mai mare decât cel real), suprafaţa vehiculată de Antena 3 şi de cotidianul "Jurnalul Naţional" este mult exagerat", a transmis consilierul prezidenţial.

Evitând să spună suma cheltuită pentru achiziţionarea apartamentului de tip penthouse, Bogdan Drăgoi a adăugat: "Aşa cum cere legislaţia în vigoare, toate detaliile privind această tranzacţie vor fi făcute publice în următoarea declaraţie de avere".

Cum a ajuns Drăgoi să aibă bani pentru o aşa locuinţă e greu de spus, dacă ne uităm la ultima declaraţie de avere a fostului ministru - depozite bancare de circa 110.000 de lei, un cont cu 4.000 de euro şi 500 de dolari.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close