Antena 3 CNN Actualitate Marfă în valoare de 100.000 de euro, confiscată de poliţişti dintr-un complex comercial

Marfă în valoare de 100.000 de euro, confiscată de poliţişti dintr-un complex comercial

Marfă în valoare de 100.000 de euro, confiscată de poliţişti dintr-un complex comercial
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Mai 2012   •   11:49

Poliţiştii desfăşoară sâmbătă controale într-un complex comercial din Bucureşti de pe str. Dragonul Roşu, valoarea bunurilor contrafăcute descoperite depăşind în prezent 100.000 de euro, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.
   
'Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Sectorului 2 Poliţie, împreună cu Autoritatea Naţională Vamală, desfăşoară controale într-un complex comercial din Bucureşti unde se comercializează produse contrafăcute ce poartă mărci consacrate. Mă refer aici la genţi, rochii de damă, dar şi articole sportive. Valoarea bunurilor contrafăcute descoperite depăşeşte în acest moment 100.000 de euro', a declarat Alexandru Niculae.
   
El a spus că produsele vor fi confiscate de poliţişti şi expertizate împreună cu deţinătorii mărcilor pentru a stabili cu exactitate prejudiciul creat.
   
Niculae a adăugat că pe numele comercianţilor care vindeau produse contrafăcute vor fi întocmite dosare penale pentru evaziune fiscală şi vânzare de produse contrafăcute.

×
Subiecte în articol: marfa haine bunuri
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close