Antena 3 CNN Actualitate Margherita de la Clejani ar fi consumat patru substanțe interzise, printre care și cocaină - surse

Margherita de la Clejani ar fi consumat patru substanțe interzise, printre care și cocaină - surse

Margherita de la Clejani va fi audiată marți la Brigada Rutieră. Vedeta a fost implicată într-un accident la începutul verii, unde a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit de o mașină parcată.

Margherita de la Clejani ar fi consumat patru substanțe interzise, printre care și cocaină - surse
Sursa foto: instagram.com
de Maria Sabu    |    28 Iul 2020   •   13:55

Anchetatorii au testat-o cu drug testul, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Conform unor informații pe surse citate de România TV, Margherita ar fi consumat un cocktail de patru substanțe interzise, dintre care una era cocaină.

De asemenea, autoritățile specializate spun însă că nu e posibil să consume patru substanțe simultan și că prezența lor ar fi un indicator al faptului că Margherita e de fapt consumatoare veche.

Cum s-a produs accidentul

Margherita din Clejani circula pe bd.Gheorghe Șincai când a pierdut controlul și a intrat într-o mașină parcată, transmite Poliția. Nu au fost victime, iar Margherita din Clejani nu a consumat alcool, dar pentru că avea o atitudine necorespunzătoare și gesturile necontrolate, polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest.

Acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, astfel că Margherita a fost dusă la INML.  În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.

×
Subiecte în articol: Margherita clejani
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close