Antena 3 CNN Actualitate Maria Băsescu, emoţionată până la lacrimi de atitudinea soţului său în dezbaterea publică (VIDEO)

Maria Băsescu, emoţionată până la lacrimi de atitudinea soţului său în dezbaterea publică (VIDEO)

Maria Băsescu, emoţionată până la lacrimi de atitudinea soţului său în dezbaterea publică (VIDEO)
Sursa foto: Maria Bãsescu
14 Noi 2009   •   21:29

Crin Antonescu l-a acuzat sâmbătă, în cadrul unei dezbateri, pe Traian Băsescu că a promovat femeile cu succes facil, în detrimentul femeilor care reprezintă adevărata valoare, cele care ?cresc copii şi ţin casa?. Nici Traian Băsescu nu s-a lăsat mai prejos. El l-a contrazis pe contracandidatul său în cursa prezidenţială şi i-a amintit acestuia că trăieşte în casă cu trei femei, pe care le respectă.

În plus, Traian Băsescu i-a cerut lui Crin Antonescu să îşi ceară scuze pentru acuzaţiile făcute, atitudine care pare să o fi impresionat-o până la lacrimi pe Maria Băsescu. ?Vreau să vă corectaţi imediat şi să vă cereţi scuze pentru ce aţi spus. Pentru mine femeia este mult mai importantă, orice femeie, decât dumneavoastră. Dumneavoastră nu aveţi, în societate, valoarea unei femei, până şi aceea căreia i-am cerut scuze pentru că am jignit-o?, a spus Traian Băsescu, sub privirile emoţionate ale soţiei sale.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Maria Basescu Crin Antonescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close