Antena 3 CNN Actualitate Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră: Vine marele cutremur

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră: Vine marele cutremur

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră: Vine marele cutremur
22 Mar 2019   •   09:20

Maria Ghiorghiu susține că se apropie un cutremur intens de pământ, care va fi destul de lung ca durată. „

În această după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, deși eram cu ochii pe monitor, văd înspre Sud-Est o întindere mare de pămant, pămant ce începe a se cutremura îndelung și intens.

Dragii mei, vom auzi de un cutremur intens, un cutremur mai lung că durata de manifestare, dar să nădăjduim că nu vor fi și victime omenești.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ne ocrotească cu milă și cu dragostea Sa, iar noi să-i dăruim inima și sufletul nostru ca să le curețe de păcate și să facă că să rodească în ele, iubirea, credința, nădejdea și dragostea”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blog.

Maria Ghiorghiu a mai spus că iarna nu s-a dus încă. „Prieteni dragi, IARNA nu a plecat de tot! Iarna va reveni și chiar cu viscol!

Vedeam înspre Sud, Sud-Est ,deși eram cu ochii pe monitor, vedeam oameni care înaintau cu greu prin viscol, oameni care plecaseră de acasă cu bicicleta, iar la întoarcere, zăpadă le ajungea la lanțul de la bicicletă.

Din păcate dragilor, încă nu ne putem bucura pe deplin de PRIMĂVARĂ. Știu că pare de necrezut, dar o să vedeți că așa va fi,din păcate.

Dacă va fi la noi în România, sau șî la noi în România, dar și în altă Țară, rămâne de văzut”, a scris Maria Ghiorghiu.

×
Subiecte în articol: previziune cutremur
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close