Antena 3 CNN Actualitate Roxana Lupu, despre rolul din ”Maria, Regina României”: ”Un vis devenit realitate”

Roxana Lupu, despre rolul din ”Maria, Regina României”: ”Un vis devenit realitate”

”Maria, Regina României”, filmul în care Roxana Lupu dă viaţă celei supranumite ”întregitoarea” sau ”mama răniţilor”, a încântat sute de mii de spectatori în primul an de la lansare. 

Roxana Lupu, despre rolul din ”Maria, Regina României”: ”Un vis devenit realitate”
de Silvia Țigănilă    |    19 Noi 2020   •   12:30

Pelicula se mută acum pe micile ecrane şi vine într-un moment în care avem cu toţii nevoie să învăţăm ce înseamnă empatia şi grija faţă de semenii noştri.

Filmul surprinde un moment esenţial din istoria României, imediat după Primul Răzoi Mondial, când Regatul este devastat şi cufundat în controverse politice.

Singura speranţă a României este Regina Maria, care se implică cu tot sufletul şi merge la Paris să facă lobby pentru recunoaşterea internaţională a Marii Uniri la Conferinţa de Pace din 1919.

”Maria, Regina României”, filmul care spune povestea celei mai iubite regine

Roxana Lupu, interpreta Reginei Maria, spune că a fost o foarte mare onoare pentru ea.

”Este personajul suprem, rolul suprem și înglobează calitățile femeii absolute: feminitate, putere, înțelepciune, curaj și foarte multă autenticitate”, a spus Roxana Lupu.

La prima audiție, actrița spune că a fost un moment copleșitor. ”Era un episod în care se vorbea despre moartea micuțului Mircea, ultimul copil al Reginei Maria care a murit de febră tifoidă. A fost extrem de emoționant și când am venit în București și am dat a doua probă, în costume, cu celelalte personaje, deja era ca un vis devenit realitate”, a mai spus Roxana Lupu, joi, la Antena 3.

Roxana Lupu a fost eroina zilei, joi, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei Roxana Lupu regina maria
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close