Marian a murit fulgerător, strivit de un TIR în propria mașină. Ceața densă și o manevră greșită a celuilalt șofer a însemnat sfârșitul pentru tânărul de 27 de ani

de A.M.P    |    16 Ian 2020   •   13:27
Marian a murit fulgerător, strivit de un TIR în propria mașină. Ceața densă și o manevră greșită a celuilalt șofer a însemnat sfârșitul pentru tânărul de 27 de ani Foto: facebook/Marian Vasilescu

Un accident cumplit a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20.00, pe DN31, în localitatea Rasa din Călărași. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea a intrat sub un camion pe care nu l-a putut observa din cauza ceţii dense.

Impactul a fost atât de violent încât victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Poliţiştii călărăşeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia, scrie Adevarul.

Din primele informaţii, nenorocirea s-a produs în condiţii meteo nefavorabile, ceaţă densă care a scăzut vizibilitatea, dar şi o manevră greşită a unui şofer de camion. Acesta a efectuat manevra de mers înapoi, fără se asigure corespunzător, având intenţia de a intra în curtea unui imobil.

Tânărul care se afla la volanul unui BMW, circulând regulamentar, nu a mai avut timp să observe că drumul era blocat de camion. Într-o fracţiune de secundă a intrat sub camion. La faţa locului, mai multe echipaje de la descarcere au intervenit pentru a putea extrage masina de sub camion. Şoferul autovehiculului cu remorcă este cercetat acum penal pentru ucidere din culpă.

Se pare că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Parteneri
x close