Antena 3 CNN Actualitate Marian Drăgulescu şi-a bătut din nou soţia. De această dată l-a ajutat şi mama sa (VIDEO)

Marian Drăgulescu şi-a bătut din nou soţia. De această dată l-a ajutat şi mama sa (VIDEO)

Marian Drăgulescu şi-a bătut din nou soţia. De această dată l-a ajutat şi mama sa (VIDEO)
16 Apr 2009   •   21:00

Familia gimnastului Drăgulescu se confruntă cu un nou scandal. Fosta soţie a campionului, Larisa, a fost bătută, joi, atât de Marian cât şi de mama acestuia. Marian a spus că vina îi aparţine în exclusivitate fostei sale soţii care i-a lovit maşina cu picioarele.

Larisa şi Marian s-au luat la bătaie în stradă şi, în timp ce el susţine că ea a pornit scandalul, vandalizându-i maşina, Larisa a declarat că a fost bătută atât de Marian cât şi de mama acestuia. Scandalul a izbucnit în momentul în care Marian a ajuns la blocul Larisei pentru a-i înapoia copiii.

"Am dat bagajele jos, i-am dat banii de tren, a sărit la mama la bătaie, a dat cu picioarele în maşină, a tras-o din maşină, i-a rupt buza", a declarat Marian Drăgulescu prin telefon.

Versiunea Larisei este însă cu totul alta. Ea susţine că Marian a fost enervat de toate declaraţiile pe care le-a făcut în presă în ultimele zile. Gimnastul spune că Larisa a jignit-o nu numai pe mama sa, ci şi pe Corina, actuala lui iubită.

"A făcut-o pe mama alcoolică, nenorocită! Am plecat în timp ce dădea cu picioarele în maşină", a spus Marian Drăgulescu.
Larisa a depus o plângere la secţia de poliţie, împotriva lui Marian Drăgulescu.



La finele anului trecut familia Drăgulescu s-a confruntat cu un scandal similar după ce Larisa l-a acuzat pe soţul ei că ar fi bătut-o până a învineţit-o într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei.

Larisa Drăgulescu susţinea atunci că nu ar fi prima dată când Marian o bate în faţa copiilor. Drăgulescu le-a declarat reporterilor Antena 1, la vremea respectivă, că regretă că a bătut-o şi că este pentru prima dată în viaţa lui când a dat "în halul ăsta" într-o femeie.

Legitimat la clubul CS Dinamo Bucureşti, Marian Drăgulescu, în vârstă de 27 de ani, s-a făcut remarcat la Campionatele Europene din 2004, unde a câştigat patru medalii de aur şi a devenit unul dintre principalii pretendenţi la medaliile olimpice la Jocurile Olimpice de Vară din 2004 de la Atena.

Nu a strălucit însă. Şi-a ajutat echipa să câştige medalia de bronz, iar la individual a reuşit să câştige medalia de argint la sol şi medalia de bronz la sărituri. Acestea fiind de altfel şi aparatele sale preferate.

Drăgulescu, absolvent al ANEFS, şi-a anunţat retragerea din activitatea competiţională în 2005, dar a revenit asupra deciziei sale participând la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Australia) unde a câştigat medalia de aur la sărituri.

La Olimpiada de la Beijing, din 2008, Drăgulescu pornea ca favorit în proba de sărituri şi toate speranţele noastre pentru o medalie de aur se legau de evoluţia lui la acest aparat. Istoria de la Atena s-a repetat însă. După o săritură perfectă, notată cu 16,800, Drăgulescu a căzut la a doua săritură. Diferenţa faţă de Olimpiada din Grecia a fost că de această dată nu a mai prins nici măcar medalia de bronz.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Dragulescu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close