Antena 3 Actualitate Marian Vanghelie, atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Nu stăpânește nici măcar funcția pe care o are”

Marian Vanghelie, atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Nu stăpânește nici măcar funcția pe care o are”

24 Iun 2018   •   13:59
Marian Vanghelie, atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Nu stăpânește nici măcar funcția pe care o are”
Sursa foto: foto- captura Antena 3

Marian Vanghelie a lansat un atac dur la adresa președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Acesta a spus că „nu stăpânește funcția pe care o are” și că „putea să ia decizii și să-și asume responsabilitatea”. 

„Domnul Dragnea nu stăpânește nici măcar funcția pe care o are. Dacă o stăpânea, punea legislația în acord cu legislația europeană și cu hotărârile Curții Constituționale. Astăzi, când simte că nu i s-a întâmplat ce i-a promis domnul Coldea, încearcă să ne spună că lui nu îi e frică, dar cu un glas de pisică. Dar de ce n-a zis de domnul Coldea și de doamna Kovesi? Pentru a negociat cu ei și îi e rușine de rușinea lui.

După 2-3 ani de zile, ești penibil să tu vrei acum să iei deciziile rapide. Care decizii? Când puteai să le iei într-un mod foarte coerent. Tot ce se întâmplă i se întâmplă doar din cauza organizării proaste pe care a dus-o, a guvernelor pe care le-a propus, a Parlamentului și inclusiv a partidului. Sunt deciziile lui. Nici măcar o secretară nu se poate angaja în Guvernul României fără aprobarea lui. Putea să ia decizii și să-și asume răspunderea. Nu le-a luat când a trebuit”, a spus Marian Vanghelie. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close