Antena 3 CNN Actualitate Marian Vanghelie, clipe de groază după ce a fost "călcat" de mascați

Marian Vanghelie, clipe de groază după ce a fost "călcat" de mascați

Marian Vanghelie s-a trezit joi dimineaţă cu procurorii DNA la uşa casei. Potrivit fostului primar al Sectorului 5, procurorii au descins la locuinţa lui într-un dosar în care se face cercetare in rem pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă.

Marian Vanghelie, clipe de groază după ce a fost "călcat" de mascați
de Dan Gabor    |    19 Noi 2020   •   22:15

Fostul edil a declarat că anchetatorii au ridicat din locuinţa sa mai multe documente, nu înainte de a-i speria fetița. Vanghelie a mai spus că oamenii legii l-au întrebat și dacă deține droguri și valută.

„Da, au venit la mine acasă de dimineață, mi-au speriat puțin fetița, dar asta este. Oricum, au fost mai civilizați decât data trecută, când au intrat peste mine. Nu știu exact ce caută procurorii,  este un dosar In Rem, am înțeles că este un dosar în care sunt vizate mai multe persoane.

Este un dosar în care se cercetează un abuz în funcție și trafic de influență, dar nu știu dacă este vorba de mine. Au ridicat mai mai multe acte vechi (…)  M-au întrebat dacă am droguri în casă și valută. Mie nu îmi este frică decât de Dumnezeu, doar mă știți”, a declarat Marian Vanghelie pentru Gândul.ro.

Procurorii DNA au descins joi în 38 de locaţii din Bucureşti şi Ilfov în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției, presupus săvârșite în 2019 şi 2020. Una dintre cauze ar avea legătură cu fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie DNA
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close