Antena 3 CNN Actualitate Marian Vanghelie, în legătură cu cazul Cătălin Voicu: Cu procedurile astea, te aştepţi la orice (VIDEO)

Marian Vanghelie, în legătură cu cazul Cătălin Voicu: Cu procedurile astea, te aştepţi la orice (VIDEO)

Marian Vanghelie, în legătură cu cazul Cătălin Voicu: Cu procedurile astea, te aştepţi la orice (VIDEO)
Sursa foto: Marian Vanghelie
11 Dec 2009   •   15:59

Marian Vanghelie a declarat că nu se simte ameninţat, deşi, spune el, ?cu procedurile astea poţi să te aştepţi la orice?. Declaraţia a fost făcută după ce vineri dimineaţă senatorul PSD Cătălin Voicu a fost adus la DNA pentru a da o serie de declaraţii într-un dosar în care este învinuit de trafic de influenţă. El a criticat modul în care autorităţile au procedat la aducerea lui Cătălin Voicu, fără citaţie prealabilă şi fără să ţină cont de calitatea acestuia de senator şi a calificat atitudinea acestora drept comunistă.

Liderul PSD Bucureşti a făcut aluzie la o presupusă implicare a lui Traian Băsescu în cazul Cătălin Voicu. ?Dacă dânsul consideră că poate să râdă de la Bruxelles în felul cum râde în momentul când se întâmplă asemenea cazuri... eu merg pe un principiu sănătos. Eu am 40 de ani şi în continuare îi transmit domnului preşedinte sănătate, că are aproape 60 de ani, şi că ne vine vremea la toţi?. ?Azi e bine pentru unul, rău pentru altul, mâine...?, a adăugat Marian Vanghelie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie Catalin Voicu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close