Antena 3 CNN Actualitate Marian Vaghelie, anunț neașteptat: se însoară cu Oana Mizil, după tot scandalul de săptămâna trecută

Marian Vaghelie, anunț neașteptat: se însoară cu Oana Mizil, după tot scandalul de săptămâna trecută

După scandalul care s-a lăsat cu un ordin de restricție, Marian Vaghelie anunță că vrea să se însoare cu iubita sa, Oana Mizil. Cei doi sunt în continuare pe litoral, în vacanță.

Marian Vaghelie, anunț neașteptat: se însoară cu Oana Mizil, după tot scandalul de săptămâna trecută
Sursa foto: Facebook/ Oana Mizil
de Georgiana Murgilă    |    04 Aug 2021   •   13:55

Marian Vaghelie a povestit jurnaliștilor că vor petrece o lună de zile la mare, timp în care vor avea să pună la punct toate detaliile unei nunți care ar urma să aibă loc într-un viitor apropiat. 

Acesta este stresat din cauza proceselor pe care le are. Direcția Națională Anticorupție a cerut de curând reînceperea urmăririi penale pentru un dosar mai vechi al său, în care este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu atribuirea unor contracte de salubrizare. 

”N-am lovit pe nimeni, eu nu lovesc!”

Marian Vanghelie a recunoscut că a existat un conflict între el și iubita lui, conflict în urma căruia Oanei Mizil i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Aceasta a cerut și un ordin de restricție, cerere la care a renunțat ulterior. 

”N-am lovit pe nimeni, eu nu lovesc. Ne-am certat, înțelegeți? Sunt lucruri firești. Nu ne batem că nu suntem nebuni, ne-am certat”, a spus Vanghelie despre cele întâmplate.

Cei doi s-ar fi certat în reședința lor din Snagov, iar la un moment dat ambulanța a fost chemată.

”Soția mea are o problema mare cu tensiunea mică”, a mai spus Marian Vanghelie.

”Am vrut să îl sperii un pic!”

Ajunsă la spital, cadrele medicale au fost cele care au anunțat poliția despre situația Oanei Mizil. După ce a decis să renunțe la ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie, Oana Mizil spune că intenția ei a fost doar să îl sperie puțin, însă îl susține și rămâne partenera lui și chiar își mai dorește un copil cu acesta.

„M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obișnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătușa mea. Și să obțin acest ordin de protecție.

A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tam tamul. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil, în exclusivitate la România TV.

De ce a ajuns la spital Oana Mizil după cearta cu Marian Vanghelie

”În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă.

Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat”, a declarat Oana Mizil la ”News Hour with CNN” de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close