Antena 3 CNN Actualitate Marian Vanghelie: S-au terminat biletele pentru Vanghelion (VIDEO)

Marian Vanghelie: S-au terminat biletele pentru Vanghelion (VIDEO)

Marian Vanghelie: S-au terminat biletele pentru Vanghelion (VIDEO)
29 Dec 2008   •   13:27

Marian Vanghelie a susţinut o conferinţă de presă pentru a prezenta detalii referitoare la petrecerea de Revelion pe care o organizează de opt ani, celebrul Vanghelion. ?Preţul rămâne acelaşi: 100 de lei pentru tineri şi 30 de lei pentru pensionari. Invitatul cel mai important este Enrique Iglesias.? a declarat Vanghelie.
La Vanghelion vor participa şi artişti români precum Ana Lesko, Accent, Mandinga , Holograf, Benone Sinulescu şi Gheorghe Turda.
? Am ţinut legătura cu sindicatele, cu instituţiile de invăţământ, dar şi cu pensionarii. Am considerat că trebuie să beneficieze de un sprijin pentru a face un Revelion într-un preţ limitat. Preţurile le-am menţinut la fel.?
De această dată, regulile vor fi respectate, la Revelionul pensionarilor vor fi numai pensionari, iar tinerii vor sta cu tinerii, susţine Marian Vanghelie.
?Acest Revelion îl facem pentru cei care nu au posibilăţi financiare. Ceilalţi se pot duce la Intercontinental şi în alte părţi. Efortul pe care îl facem trebuie să se ducă acolo unde trebuie.?
?Bileltele nu se mai vând la o casă de bilete, ci prin legături cu anumite instituţii, cu personale care nu au posibilităţi financiare. Chiar şi prin Casa de Pensii.? a adăugat Marian Vanghelie.
În finalul conferinţei, Vanghelie a ţinut să menţioneze că bilelete au fost epuizate. ?Sunt date toate biletele. Au fost 6.200 de bilete. Pentru salonul 14, de pensionari, au fost 1.000 de bilete.? a concluzionat Marian Vanghelie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie conferinta de presa
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close