Antena 3 CNN Actualitate Motociclist român vitezoman, prins la Londra după o cursă cu aproape 300 de kilometri la oră pe autostradă

Motociclist român vitezoman, prins la Londra după o cursă cu aproape 300 de kilometri la oră pe autostradă

Un motociclist român i-a şocat pe poliţiştii din Regatul Unit, după ce fost surprins gonind cu 290 de kilometri pe oră.

Motociclist român vitezoman, prins la Londra după o cursă cu aproape 300 de kilometri la oră pe autostradă
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   08:55

Marian Vasilică Drăgoi, 19 ani, a fost depistat iniţial de poliţie în Londra, circulând cu peste 100 de kilometri pe oră într-o zonă cu restricţie de viteză. Pentru că nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor, el a fost dat în urmărire.

Românul a reuşit să îi lase în urmă pe poliţişti timp de o jumătate de oră, trecând pe roşu şi circulând pe contrasens. Pe parcursul acestei curse nebune a atins o viteză maximă de 180 de mile pe oră (290 de kilometri pe oră), fiind pierdut, la un moment dat, de echipajele de la sol.

Drăgoi a fost din nou reperat cu ajutorul elicopterului. Pentru că terminase benzina, tânărul a ieşit de pe autostradă şi s-a oprit la o benzinărie, unde poliţiştii l-au arestat înainte să se urce, din nou, pe motocicletă.

Ei au constatat că numărul de înmatriculare al vehiculului era fals.

Incidentul s-a petrecut anul acesta, în luna mai, conform presei britanice, care citează surse din poliţia metropolitană.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close