Antena 3 CNN Actualitate Marina, prietena Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, rupe tăcerea. Avocatul Cuculis: ”Apare prima minciună din declarația polițistului!”

Marina, prietena Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, rupe tăcerea. Avocatul Cuculis: ”Apare prima minciună din declarația polițistului!”

În urmă cu câteva minute s-au încheiat audierile în cazul fetiței care a supraviețuit accidentului produs de polițistul care a ucis-o pe Raisa.

Marina, prietena Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, rupe tăcerea. Avocatul Cuculis: ”Apare prima minciună din declarația polițistului!”
Sursa foto: captura Antena 3
de Roxana Ciucă    |    08 Feb 2022   •   12:14

Avocatul familiei, Adrian Cuculis, a declarat că a fost o întâlnire emoționantă. 

”Este clar că audierea urma să fie presărată cu multe lacrimi pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă, să facem totul foarte relaxat, doar că rememorarea acelor momente și vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo...

Au fost câteva întrebări prin care ea a arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta ea în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan. 

Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că ”eu speram că va opri la trecerea de pietoni”. Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui. 

Cred că e important să vă spun că joi inculpatul, respectiv polițistul Popescu, ar trebui să se prezinte la Brigada Rutieră să vedem dacă va fi de acord cu testul poligraf. Pentru că procurorul a stabilit această zi când i se va aduce la cunoștință că va fi supus acestui test”, a povestit avocatul Adrian Cuculis la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Raisa marina
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close