Antena 3 CNN Actualitate Marina Scupra, despre debutul în muzică: „Lumea îmi spunea că am o față încrezută și nesuferită. Acum îmi pare rău!”

Marina Scupra, despre debutul în muzică: „Lumea îmi spunea că am o față încrezută și nesuferită. Acum îmi pare rău!”

Marina Scupra, despre debutul în muzică: „Lumea îmi spunea că am o față încrezută și nesuferită. Acum îmi pare rău!”
30 Iul 2017   •   11:45

Marina Scupra a murit. Cântăreața a vorbit despre cariera sa muzicală, în 2011, la emisiunea Dincolo de Aparențe, de la Antena Stars, unde a povestit că era ”o puștoaică cu tupeu, băgată în seamă de toată lumea”, iar asta o ajuta să nu aibe emoții pe scenă.

"Atunci aveam mai putine (n.r emotii). Acum am! Atunci eram inconstienta. Aveam tupeu, ca eram pustoaica bagata in seama de toata lumea, chiar nu aveam emotii. Eram increzuta si imi pare rau. Toata lumea imi spunea ca am o fata increzuta si nesuferita, dar nimeni nu stia ca aceasta fata era o masca, pentru ca incercam sa-mi ascund emotiile. Am vrut sa ma fac profesoara, sa predau limba limba romana, m-am pregatit pentru asta din liceu. Si in luna mai m-am intalnit cu Oana Sarbu, care mi-a zis ca da la teatru si mi-a dat peste cap toate planurile. Si ne-am dus de manuta la admitere la teatru. Evident, am picat. Apoi, am renuntat la idee”, declara ea, în 2011, potrivit a1.ro.

Marina Scupra s-a stins la spitalul Elias din Capitală, la doar 49 de ani.

 



 

×
Subiecte în articol: Dincolo de aparente
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close