Antena 3 CNN Actualitate Marina Voica, dedicaţie emoţionantă pentru Ivan Patzaichin: "Era un bărbat extraordinar, modest și foarte frumos"

Marina Voica, dedicaţie emoţionantă pentru Ivan Patzaichin: "Era un bărbat extraordinar, modest și foarte frumos"

Dedicație emoționantă a cântăreței Marina Voica după aflarea veștii că a murit Ivan Patzaichin. Îndrăgita cântăreață, luată de urgență cu salvarea aseară, povestește cu emoţie în glas cum l-a făcut să plângă pe marele campion într-o emisiune, după ce i-a cântat în limba rusă.

Marina Voica, dedicaţie emoţionantă pentru Ivan Patzaichin: "Era un bărbat extraordinar, modest și foarte frumos"
Sursa foto: Facebook/Marina Voica
de Claudia Popovici    |    05 Sep 2021   •   17:28

Mai mult Marina Voica lămurește și problemă urgenței pe care a făcut o azi-noapte la spital acolo unde își au petrecut noaptea.

Îndurerată de moartea lui Ivan Patzaichin, artista a povestit un moment în care într-o emisiune i-a cântat marelui campion o strofă din melodia "Într-un colț de cafenea" în limba rusă.

„Era un bărbat extraordinar modest și foarte frumos. Să vedeți cum parcă s-a trezit s-a înroșit de emoție când a auzit limba rusă", povestește îndrăgita artistă care a subliniat că marele campion a meritat să îi se ridice mai multe statui.

Cât despre noaptea petrecută la spital acolo unde a fost dusă cu ambulanță aseară, la patru luni de la operația pe cord deschis, Marina Voica a precizat că inima ei este foarte bine şi a fost vorba de o toxiinfecție alimentară.

„Am chemat salvarea. Eu sunt foarte pofticioasă. Am primit mâncare mai multă în această zi şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. (...) Inima este reparată sută la sută de cel mai bun chirurg din Europa. Sunt norocoasă de prietenii ei. Eu mă ascundeam că nu mă simt bine. Eu în ochii lumii trebuie să fiu frumoasă şi sănătoasă. Eu sunt artistă şi nu vreau să se plângă să se verse lacrimi pentru mine de milă", mai spune artista după externare.

×
Subiecte în articol: Marina Voica Ivan Patzaichin
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close