Antena 3 CNN Actualitate Mario Iorgulescu, chemat de urgență în țară de la clinica la care e internat în Italia! Decizia de ultimă oră a magistraților de la Curtea de Apel

Mario Iorgulescu, chemat de urgență în țară de la clinica la care e internat în Italia! Decizia de ultimă oră a magistraților de la Curtea de Apel

Mario Iorgulescu, aflat internat la o clinică din Italia, unde se recuperează după accidentul mortal pe care l-a produs în luna septembrie, a aflat o veste șocantă. 

Mario Iorgulescu, chemat de urgență în țară de la clinica la care e internat în Italia! Decizia de ultimă oră a magistraților de la Curtea de Apel
Sursa foto: foto: Facebook/ Gino Mario Iorgulescu
19 Dec 2019   •   11:19

Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal a fost citat de judecătorii de la Curtea de Apel București și va trebui să revină în țară pentru a fi aidoat în dosarul în care a fost acuzat de răpirea unui bărbat și torturarea acestuia. 

Instanţa de fond a dispus achitarea lui Mario Iorgulescu, însă procurorii au contestat decizia, iar acum judecătorii ţin morţiş să îl audieze pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

În cazul în care nu se prezintă la termen, Mario Iorgulescu ar putea fi adus în țară cu ajutorul mascaților. 

Se pare că un bărbat, care l-a împrumutat pe Mario Iorgulescu, a fost chemat la o adresă și i s-a spus că-i va fi restituită datoria, dar de fapt a fost bătut și sechestrat. 

“M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a spus victima. 

 

 

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close