Antena 3 CNN Actualitate Mărturii uimitoare ale iubitei bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, la doi ani de la accident

Mărturii uimitoare ale iubitei bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, la doi ani de la accident

Mărturii șocante ale soției bărbatului ucis de Mario Iorgulescu la doi ani de la producerea accidentului îngrozitor pe o stradă din Capitală. Femeia povestește că băiețelul ei, care tocmai a împlinit doi ani, când vede pozele cu tatăl lui, mângâie chipul acestuia, sărută fotografia și spune: ”Te ubec!”.

Mărturii uimitoare ale iubitei bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, la doi ani de la accident
de Georgiana Adam    |    16 Iun 2021   •   08:12

”Cel mic a crescut, a făcut luna trecută doi ani. Este bine, dar să știți că, pe cât este de mic, realizează că Dani e tatăl lui. Când vede pozele lui zice ”tati, tati”, când mergem la cimitir îl pupă și zice ”te ubec”. Copilul deja crește cu ideea că părintele său a murit! Cea mare, fata lui din altă relație, are și ea momente în care își aduce aminte, în care suferă, dar este un copil foarte tăcut, care strânge durere în el”, povestește Patricia. 

La momentul tragediei, Dani Vicol și Patricia Esmeralda se pregăteau de nuntă. Bolidul lui Mario Iorgulescu, transformat într-o adevărată armă de distrugere, le-a năruit visele și speranțele. 

Patricia Esmeralda, în calitate de parteneră de viață a lui Dani Vicol și de mamă a orfanului acestuia, a depus, în 2019, o plângere penală împotriva lui Mario Iorgulescu, acuzându-l că și-a folosit bolidul „ca pe o o armă”.

”Arăt faptul că formulez această plângere penală împotriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider că modul în care a acționat, în calitate de conducător auto, a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-vă să aveți în vedere, în urma administrării probelor, inclusiv reținerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia. Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul său ca pe o armă, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc, neavând nicio șansă de supraviețuire.(…) Doresc să achit toate cheltuielile generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, a notat Patricia Esmeralda în plângerea penală făcută pe numele lui Mario Iorgulescu, potrivit fanatik.ro.

Soția lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, spune că drama prin care trece este cu atât mai mare cu cât dosarul este blocat în instanță pentru că fiul lui Gino Iorgulescu nu poate fi citat la spital. 

Următorul termen în dosar a fost stabilit în septembrie. 

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close