Antena 3 CNN Actualitate Mario Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română

Mario Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost dat în urmărire de Poliția Română, după ce judecătorii din București au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Mario Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română
Sursa foto: Instagram
07 Mar 2020   •   18:31

Tribunalul București a hotărât, joi, 5 martie 2020, arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Decizia nu este definitivă, însă este executorie, motiv pentru care Poliția Română l-a dat în urmărire și au solicitat polițiștilor din Italia identificarea și arestarea lui Mario Iorgulescu.

Tânărul de 24 de ani este acuzat de omor, după ce, în data de 8 septembrie 2019, a condus beat și drogat și a produs un accident în urma căruia un tânăr a murit.

Acesta nu a oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Mario Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română

"Pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul (...) cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum", au notat procurorii care anchetează cazul.

Din 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că și el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află și în prezent, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close