Antena 3 Actualitate Marioneta-Băsescu, "condamnată la împuşcare cu bulgări de zăpadă" de protestatarii clujeni din Piaţa Unirii

Marioneta-Băsescu, "condamnată la împuşcare cu bulgări de zăpadă" de protestatarii clujeni din Piaţa Unirii

06 Feb 2012   •   20:09
Marioneta-Băsescu, "condamnată la împuşcare cu bulgări de zăpadă" de protestatarii clujeni din Piaţa Unirii
Sursa foto: Foto: Antena 3

Clujenii care au ieşit, luni seară, la mitingul din Piaţa Unirii, au adus un manechin din plastic îmbrăcat în portocaliu, cu un chipiu de marinar pe cap, care îl reprezenta pe Traian Băsescu, în care au aruncat cu bulgări de zăpadă.

Marioneta Băsescu avea la gât o pancartă pe care scria: "Eu urmez".

Un protestatar a declarat că, în Piaţa Unirii, s-a constituit ad-hoc "Înalta curte de condamnare a crimelor împotriva democraţiei", care, printr-o decizie "unanimă", i-a condamnat pe preşedintele Traian Băsescu şi "restul mafiei PDL rămase în picioare la împuşcare cu bulgări şi trimitere a condamnaţilor la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borşa pentru internare pe toată perioada vieţii lor politice".
   
"Motivele care au dus la condamnare sunt gravele prejudicii aduse democraţiei, gravele prejudicii aduse imaginii României, expresiile triviale, mitocănia generalizată, corupţia infinită, prostia omniprezentă, incultura crasă, nepotismul barbar, multiplele jigniri aduse cetăţenilor şi protestatarilor. Sentinţa este definitivă şi irevocabilă şi se va pune în aplicare acum", a mai spus protestatarul.
   
După citirea deciziei, cei prezenţi au aruncat cu bulgări de zăpadă în manechinul din plastic, după care l-au târât prin piaţă legat cu o frânghie de gât.

Unul dintre participanţii la manifestare a pus pe pieptul manechinului o cruce de lemn pe care scria "Fie blestemaţi trădătorii neamului", iar altul a adus o pancartă pe care scria "Băse nu ne ignora, depuneţi demisia", scrie Mediafax.
   
Participanţii la miting au destupat şi o sticlă portocalie de şampanie, din care au băut în semn de bucurie faţă de demisia din funcţie a premierului Emil Boc.
   
Ei au scandat "Jos Băsescu", "Jos dictatorul", "Demisia", "Băse în celulă, Udrea pe centură", "Pleacă, Băsescu, şi lasă-ne", "Băsescu, nu uita, Borşa este casa ta", "Emil Boc, nu uita, în Cluj n-ai ce căuta".
  
Mitingul nu este autorizat.

 
Get Adobe Flash player

×
Subiecte în articol: Piata Unirii Traian Băsescu

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close