Antena 3 CNN Actualitate Marius Iancu, PSD Olt, ofensat de acuzaţiile Vioricăi Dăncilă: Frustrările și răzbunările personale se înscriu în categoria "can-can" politic

Marius Iancu, PSD Olt, ofensat de acuzaţiile Vioricăi Dăncilă: Frustrările și răzbunările personale se înscriu în categoria "can-can" politic

Deputatul Marius Iancu, PSD Olt, a recţionat la acuzaţiile fostului premier Viorica Dăncilă pe care o acuză că face can-can politic la televizor.

Marius Iancu, PSD Olt, ofensat de acuzaţiile Vioricăi Dăncilă: Frustrările și răzbunările personale se înscriu în categoria "can-can" politic
Sursa foto: Facebok Marius Iancu
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2021   •   23:30

Viorica Dăncilă a oferit, joi, un interviu amplu jurnalistului Răzvan Dumitrescu în care i-a acuzat de trădare pe actualul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, dar şi Paul Stănescu, secretarul general al aceluiaşi partid, trădare care a dus la căderea guvernului pe care îl conducea, la sfârşitul anului 2019.

Fostul lider al PSD a subliniat că nu face aceste lucruri publice din răzbunare, ci pentru că partidul se poate reclădi doar prin cunoaşterea adevărului.

În replică, deputatul Marius Iancu, PSD Olt, spune că declaraţiile Vioricăi Dăncilă  sunt o ofensă adusă lui şi colegilor din PSD Olt.

 "Declarațiile fostului premier al României și președinte PSD, Viorica Dăncila sunt o ofensă adusă mie și colegilor mei de la PSD Olt.

Amintirile sale din acea perioadă diferă mult de ale noastre, ale celor care am luptat pentru ca ea să ajungă în turul II al alegerilor prezidențiale. Iar la acea vreme, președinte al PSD Olt era chiar Paul Stanescu, actualul secretar general al PSD, omul pe care Viorica Dăncila îl acuză de trădare.

Se pot numi trădare rezultatele PSD Olt la cele două tururi ale alegerilor prezidentiale, de aprximativ 43%, respectiv 53%, organizația noastră situându-se în primele trei locuri, în clasamentul național?

Se poate numi trădare munca tuturor colegilor și militanților noștri, a primarilor și consilierilor locali care au luat la pas localitățile Oltului și au mers din ușă în ușă și din poartă în poartă pentru a-i convinge pe cetățeni că Viorica Dăncila merită votul lor, că ceea ce văd la televizor și pe rețelele de socializare sunt simple manipulări și atacuri", se întreabă deputatul PSD pe pagina sa de Facebook.

Marius Iancu, PSD Olt: "Frustrările și răzbunările personale pe care le prezintă ca adevăruri se înscriu în categoria can-can politic"

"Adevărul este că Viorica Dăncila a pierdut alegerile prezidențiale, dar nu din cauza lui Paul Stănescu și a PSD Olt. Cred că dacă ar fi făcut o analiză serioasă și obiectivă, în tot acest timp, ar fi găsit adevăratul vinovat și ar fi putut să își scrie memoriile frumos, ca un fost lider demn care a condus, la un moment dat, România.

Frustrările și răzbunarile personale pe care le prezintă ca adevăruri se înscriu în categoria "can-can" politic. Dar din păcate, având în vedere situația dificilă prin care trece România condusă de un Guvern PNL-USR, ultimul lucru de care au românii nevoie sunt "bârfele" și show-ul monden ale Vioricăi”, a mai scris deputatul PSD, Marius Iancu pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu, despre cea mai mare greşeală politică pe care a făcut-o Dăncilă: "S-a sfătuit cu oameni din afara partidului”

În replică, Marcel Ciolacu a precizat că lucrurile s-au petrecut diferit şi a subliniat că nu a trădat-o nimeni pe Viorica Dăncilă. Mai mult, el a dezvăluit şi cea mai mare greşeală politică pe care fostul premier a făcut-o pe durata mandatului său.

"Fiecare dintre noi la un moment dat ieşim dintr-o anumită funcţie. Noi hotărâm cum ieşim. Cea mai mare greşeală pe care a făcut-o doamna Dăncilă a fost când nu a mai luat deciziile politice cu oameni din interiorul partidului. În momentul în care te sfătuieşti cu oameni din afara partidului nu mai eşti conectat la partid. Doamna Dăncilă a luat o perioadă îndelungată decizii politice nu cu membrii de partid” a spus Ciolacu la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: PSD Olt viorica dancila Paul Stănescu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close