Antena 3 CNN Actualitate Marius Lăcătuş, audiat la DNA în dosarul Valiza de la Cluj

Marius Lăcătuş, audiat la DNA în dosarul Valiza de la Cluj

Marius Lăcătuş, audiat la DNA în dosarul Valiza de la Cluj
28 Oct 2008   •   10:07

Fostul antrenor al echipei Steaua, Marius Lăcătuş, s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Lăcătuş a fost citat în dosarul "Valiza".
Fostul antrenor a venit singur, fără avocat.
Marius Lăcătuş, a fost audiat aproximativ o oră şi jumătate, de către procurorii DNA. La ieşirea din sediul DNA, Lăcătuş a precizat că a dat o declaraţie în calitate de martor în acest dosar. Totodată, el a declarat că nu ştie nimic în legătură cu acest caz.
Lăcătuş a refuzat să comenteze faptul că a fost chemat la DNA la scurt timp după ce a plecat de la Steaua. Procurorii DNA au început urmărirea penală, în mai , faţă de Gigi Becali, finanţator al Clubului de fotbal "Steaua Bucureşti". Becali a fost acuzat de dare de mită de către procurorii DNA, pentru că le-ar fi oferit jucătorilor de la Universitatea Cluj suma de 1,7 milioane de euro pentru a obţine cel puţin un rezultat de egalitate în meciul cu CFR Cluj.
La sfârşitul săptămânii trecute, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost audiat în acelaşi dosar, tot în calitate de martor. La ieşirea de la DNA, Mititelu a declarat că procuroii i-au prezentat interceptări telefonice ale unor convorbiri dintre el şi Gigi Becali. El a menţionat, însă, că nu a discutat cu Becali despre altceva decât meciurile din campionat şi că din convorbiri nu rezultă nicio faptă de corupţie.
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este urmărit în cazul Valiza pentru presupusa tentativă a sa de mituire a jucătorilor clujeni.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus steaua dosarul valiza
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close