Antena 3 CNN Actualitate Marius Petcu a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare: Sunt complet nevinovat!

Marius Petcu a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare: Sunt complet nevinovat!

Marius Petcu a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare: Sunt complet nevinovat!
08 Dec 2011   •   13:04

Marius Petcu a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare. Liderul sindical este acuzat de luare de mită. Acesta poate face recurs la decizia Tribunalului Bucureşti.

Marius Petcu a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că va apela şi la instanţele internaţionale "cu speranţa că îşi va găsi dreptatea". Petcu susţine că arestarea sa este o încercare ca "mişcarea sindicală să fie, o dată pentru totdeauna, pusă cu botul pe labe".

"Mi-am pierdut cariera, mi-am pierdut echilibrul interior. (...) Foştilor mei colegi li s-a interzis să ia legătura cu mine. Am fost rupt de organizaţie. (...) Era important ca, în momente delicate, să strângem rândurile (...) Într-un astfel de moment de criză, m-am simţit abandonat".

"Sunt complet nevinovat. Sper să existe justiţie şi pentru mine", a adăugat Mariu Petcu, aflat în legătură telefonică cu Antena 3.

Procurorii DNA susţin că, în perioada 2009-2010, Marius Petcu, în calitate de preşedinte al Federaţiei Sanitas, a primit de la directorul unei societăţi comerciale bani, pentru a atribui acestei firme un contract de execuţie lucrări.

Petcu are terenuri în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman, o casă de vacanţă în Ilfov şi una de locuit în Capitală. În bancă, Mariu Petcu are conturi de aproape 59.000 de euro şi peste 418.000 de lei.

 



×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close